Tahdoin vartavasten, että kun teen itselleni sivut, niin mulla pitää olla siellä blogi johon saan kirjoittaa ajatuksenvirtaa, kuvauksiin liittyen vinkkejä & runoja, joita oon innostunut pitkästä aikaa kirjoittamaan. Mutta kuinkas sitten kävikään:

Inhottaa, että salakavalasti alitajunta on alkanut ajattelemaan tän olevan jotenkin kauheen virallista. Vaikka nimenomaan halusin, ettei tarvitsisi ajatella enää koskaan kirjoittaessa, kun kirjoittaisi vaan omasta elämästä, mitä huvittaa & millälailla ikinä huvittaa. Tässä kuitenkin mä oon tunnustamassa viimeaikojen suurinta pelkoa: Valkoisen paperin pelkoa.

Vaikka en nyt tiedä olisiko ollut aikaakaan. On mennyt viimeviikot aika pitkälti projektista toiseen juoksemalla, enkä todellakaan tahdo siitä valittaa, sillä nautin tästä millä päiväni saan täyttää niin ihan täysin rinnoin. Tarve olla luova vaan on kulkenut miun mukana niin kauan kuin muistan, mutta tällä hetkellä sille ei oo ollut kauheesti aikaa. Onneksi tammikuussa helpottaa kaikki stressi vihdoin. & sitten alkaakin olla jo aika paljastella mitä kaikkea kivaa sitä on syksyn aikana duunattu. – Enimmäkseen musiikin parissa!

Eniten innoissani oon omista preseteistä, jotka aion tuoda myyntiin vihdoin! Tuntuu, että viimeiset 1,5 vuotta oon etsinyt vaan sitä omaa tyyliä, jonka takia en oo tahtonut aikaisemmin julkaista omia presettejä muille jakoon. Nyt kun tilanne on ollut vakaa 7kuukautta, niin tuntuu sille, että nää on nyt ne presetit mitä tuun itsekin käyttämään vielä pitkään. Siispä miksen soisi sit mahdollisuutta myös muille saada samanlaiset värimaailmat kuviin. Ilokseni voin kertoa, että presetit keväälle ovat tulossa myyntiin heti Helmikuussa!

Tän lisäksi oon kaavaillut muitakin kivoja projekteja itselleni vuoteen 2019.
Multa voidaan jäädä odottamaan mm. runovideoita sekä podcastia!

Videoiden saralla tuun muuttamaan omaa konseptiani & toivottavasti jatkamaan valokuvausta ihan täyspäiväisenä yrittäjänä mahdollisesti. Suuria uusia tuulia, mutta nyt tuntuu kaiken olevan kohdillaan tähtien kanssa & motivaatiota tehdä on paljon.
Vuosi 2019 on siis erittäin tervetullut ainakin täälläpäin!

Nää kuvat on niin ihania! Kuvasimme ensimmäisen kerran Tanjan kanssa viime kesänä nää kuvat (nykyään tanja on yksi vakio kuvattavistani), & nyt uusia presettejä tehdessä kaivoin ne tuolta ulkoisen pohjilta & loppujenlopuksi muokkasinkin koko setin kevään preseteillä & lisäsin ne tuonna portfolioonkin. niitä pääsette katselemaan esimerkiks tossa alhaalla olevasta linkistä.

Olipas vapauttavaa höpistä vähän kuulumisia näin rennoin rantein. Mun tarkoituksena olisi julkaista muutamat päiväkirjamaiset postaukset vielä tän vuoden puolella, & sitten Tammikuussa laitetaan varmaan nää sivut pieneen muuttumisleikkiin vuoden olemassaolon kunniaksi.
Palaillaan siis mahdollisimman pian uusien juttujen parissa!

LISÄÄ KUVIA TANJASTA LÖYDÄTTE TÄÄLTÄ

Scroll Up